In 2018 ben ik afgestudeerd aan THIM van de Laan hogeschool in Nieuwegein en ook sindsdien werkzaam als fysiotherapeut in deze praktijk. Het werken met mensen en het hebben van een afwisselende baan maakte dat ik voor dit vak heb gekozen. Tijdens mijn studie aan de hogeschool THIM van der Laan in Nieuwegein werd deze wens bevestigd. Dit werk past erg goed bij mij, omdat ik graag met mensen werk.

Door middel van een gespecialiseerde cursus heb ik mij in 2019 gespecialiseerd op de schouder. Door deze specialisatie ben ik lid van het SchouderNetwerken Nederland geworden. Naast deze specialisatie zie ik ook veel patiënten met lage rugklachten, nekklachten, patiënten met een nieuwe knie en nieuwe heup. Als algemeen fysiotherapeut zie ik natuurlijk ook nog vele andere klachten zoals patiënten met een hielspoor of tenniselleboog. Naast deze klachten help ik ook mensen met het revalideren na een COVID-19 besmetting.

Zoals u kan lezen behandel ik in principe elke klacht. Tijdens mijn studie is mij geleerd; “Onbekend maakt onbekwaam” en dat is een regel die ik nog altijd hanteer.

Edsard

BIG 19925103104