ParkinsonNet

Sinds december 2023 is onze therapeut Renate Hemmes-Veen aangesloten bij het ParkinsonNet. ParkinsonNet is een landelijk netwerk met gespecialiseerde zorgverleners in de ziekte van Parkinson.

Wanneer u de ziekte van Parkinson heeft, zorgt dit waarschijnlijk ook voor bewegingsklachten. Denk hierbij aan; stijve spieren, traag bewegen en misschien wel een tremor. Het kan problemen geven met dagelijkse activiteiten zoals lopen, opstaan vanuit een stoel, omdraaien in bed en praten. Daarnaast zijn er wellicht ook klachten als; geheugenstoornissen, concentratieproblemen, depressies en kunnen er persoonlijkheidsveranderingen optreden. Andere klachten die kunnen voorkomen zijn; pijn, incontinentie, problemen met de spijsvertering en problemen met betrekking tot de seksualiteit.

Door actief te blijven zorgt u ervoor dat u zoveel mogelijk kan blijven doen. Actief blijven zorgt er ook voor dat u beter met de klachten kan omgaan. Voor de beste zorg wordt u aangeraden om onder behandeling te staan van een gecertificeerde Parkinsontherapeut. Bij ons in de praktijk is Renate dit. Zij is op de hoogte van de specifieke klachten en beperkingen van patiënten met de ziekte van Parkinson. Onder haar begeleiding zal u zo gericht mogelijk worden geholpen. Onze therapeute Renate Hemmes-Veen is aangesloten bij het landelijke ParkinsonNet. maar ook het ParkinsonNet Groningen Oost, het lokale netwerk van zorgverleners die betrokken zijn bij de behandeling van Parkinson.

Waarom Fysiotherapie J.N. Veen?

  • Hoge patiënttevredenheid
  • Contracten met vrijwel alle verzekeraars
  • Ruime oefenzaal met groen en vrij uitzicht
  • Veel specialismen, zoals: revalidatie, Chronisch zorgnet, Schoudernet Noord, ParkinsonNet geriatrie, shockwavetherapie en dry needling.
  • Fysiotherapie aan huis is mogelijk

Wilt u meer informatie over het ParkinsonNet lezen? Kijk dan op de deze website.