Personal training

Personal training is dé manier om fitter dan ooit te worden. Je stelt een plan op waarin jouw doelen centraal staan en werkt hier naartoe. Chieljan zal je begeleiden naar die doelen. Door zijn uitgebreide kennis over sporten, fit worden en afzien is hij de ideale persoon om je te helpen om je doelen te behalen. Bij personal training gaat het niet alleen om breed, fit en sterk te worden. Misschien wil je wel fit blijven op jouw niveau en manier. Dit is uiteraard geen enkel probleem en behoort ook tot de mogelijkheden. Want wie fit is, wil natuurlijk fit blijven.

Individuele personal training

De individuele personal training is er voor de mensen die fit willen blijven, doelen willen behalen of willen revalideren. Zo kan het zijn dat je een blessure hebt gehad en weer op je oude niveau wilt komen. Het kan ook zijn dat je een bepaald niveau wilt behouden en daarom voor personal training kiest. Begin je net met sporten? Merk je dat begeleiding jouw stok achter de deur is? Ook dan is personal training iets voor jou!

Een personal training zal volledig op jouw situatie worden afgestemd waardoor je optimaal kan sporten. Door de begeleiding van een fysiotherapeut wordt je nog beter aangestuurd en getraind dan waar dan ook. Elke training duurt 40 minuten waarin je flink in het zweet gewerkt zult worden.

Duo personal training

Er is ook een mogelijkheid om met zijn tweeën te sporten. Wil je een kennis, vriend of vriendin meenemen dan is dit uiteraard mogelijk. Samen sporten is natuurlijk uitdagender en leuker dan alleen. Vraag gerust naar de mogelijkheden rondom het gezamenlijk volgen van een personal training. Kom je gezamenlijk trainen dan zal er een uur lang het maximale van jou en je partner in crime worden gevraagd!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan gebruik van ons aanbod om je eerste personal training gratis te volgen!

Dit kan telefonisch; 0598-624367.

Via Whatsapp; 0630342984.

Via de mail; info@janveen.nl

Of via het contact formulier

Waarom Fysiotherapie J.N. Veen?

  • Hoge patiënttevredenheid
  • Contracten met vrijwel alle verzekeraars
  • Ruime oefenzaal met groen en vrij uitzicht
  • Veel specialismen, zoals: revalidatie, Chronisch zorgnet, Schoudernet Noord, ParkinsonNet, shockwavetherapie en dry needling.
  • Fysiotherapie aan huis is mogelijk