Last van osteoporose?

Bij osteoporose is het belangrijk om je lichaam gezond en fit te houden. Om fit te blijven moet je gaan oefenen en dat gebeurd onder begeleiding van een fysiotherapeut. De fysiotherapeut zal je inzicht geven in de mogelijkheden en je zo goed mogelijk begeleiden in het opbouwen van de oefentherapie. Deze is natuurlijk voor ieder persoon anders. Osteoporose is namelijk niet gelijk bij elk persoon evenals de klachten die dit met zich meebrengt. Het is daarom belangrijk om een oefenprogramma te volgen wat precies bij jou past.

Bij osteoporose neemt de dichtheid van de botten af. Dit proces kan bij vrouwen versneld worden door de overgang. Door de afname van botdichtheid neemt de kans op botbreuken toe.

Om zo actueel als mogelijk te blijven is Mark Gerlsma aan het Chronisch ZorgNet verbonden. Hierdoor is hij op de hoogte van de meest actuele wetenschappelijke aanpak voor uw klacht.

Waarom Fysiotherapie J.N. Veen?

  • Hoge patiënttevredenheid
  • Contracten met vrijwel alle verzekeraars
  • Ruime oefenzaal met groen en vrij uitzicht
  • Veel specialismen, zoals: revalidatie, Chronisch ZorgNet, Schoudernet Noord, ParkinsonNet, shockwavetherapie en dry needling.
  • Fysiotherapie aan huis is mogelijk

Mocht u meer willen weten hierover kijk dan op deze website