Abonnementen

Bij fysiotherapie J.N. Veen is het mogelijk om te sporten voor jezelf of onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wij zullen je assisteren, begeleiden en aansturen waar nodig als je bij ons sport. Mocht je vragen hebben tijdens het sporten is het altijd mogelijk om ons vragen te stellen. Er zijn drie verschillende abonnementen die wij aanbieden voor het sporten.

Eén keer per week sporten

Het is bij ons mogelijk om één keer per week te sporten voor het bedrag van €31.50,- per maand. Dit bedrag zal via een automatisch incasso worden geïnd.

Twee keer per week sporten

Naast het één keer per week sporten is er ook de mogelijkheid om twee keer per week te sporten. Voor dit abonnement betaal je het bedrag van € 40.50,- per maand. Ook hiervoor geldt dat het bedrag via een automatische incasso zal worden geïnd.

Groepslessen

Wil je liever sporten in een groep? Houd je van afwisseling en uitdaging? Dan is een groepsles misschien een optie voor jou! Op de woensdag zijn er twee groepslessen te volgen. De eerste groepsles is van 10:00 uur tot 11:00 uur. De tweede groep start om 11:00 uur en is om 12:00 uur klaar. De groepsles wordt gegeven door één van onze fysiotherapeuten. Renate is normaal gesproken degene die de groep woensdag begeleidt.

Op maandag avond is er ook een groepsles en deze vindt plaats van 18:30 tot 19:30. Bij deze groepsles zal je onder begeleiding staan van Jan. Deze doorgewinterde fysiotherapeut weet wel hoe je moet gaan zweten.

De kosten voor het eenmalig per week volgen van deze lessen bedragen €28.50,- per maand.

Kan ik een groepsles volgen?

De groepslessen zijn voor iedereen bedoelt. Als je wilt werken aan je conditie ben je van harte welkom. Daarnaast is het ook mogelijk om groepslessen te volgen wanneer je begint met sporten. Onze groepslessen zijn laagdrempelig en dus voor iedereen toegankelijk. Twijfel je? Volg dan een gratis les om te zien of het iets voor jou is!

Er zijn drie groepen waarin je terecht kan dus er is altijd een mogelijkheid om te starten! In welke groep je het beste past wordt in overleg besloten.

Mocht je vragen hebben? Neem dan contact op met een van onze fysiotherapeuten.

Waarom Fysiotherapie J.N. Veen?

  • Hoge patiënttevredenheid
  • Contracten met vrijwel alle verzekeraars
  • Ruime oefenzaal met groen en vrij uitzicht
  • Veel specialismen, zoals: revalidatie, Chronisch zorgnet, Schoudernet Noord, ParkinsonNet, shockwavetherapie en dry needling.
  • Fysiotherapie aan huis is mogelijk