Covid-19

Corona kan leiden tot vervelende en beperkende klachten in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan vermoeidheid, pijnlijke spieren of moeite met concentreren. Wanneer je hier last van hebt wil je er graag vanaf. Revalideren kan hierbij helpen. Dit zal op jou persoonlijk worden afgestemd voor het beste resultaat.

Wat kan je verwachten?

Heb je nog klachten na een Corona besmetting dan kan je bij ons terecht om te revalideren. Met behulp van onze fysiotherapeuten kan je weer toewerken naar het herstellen van Corona. Het is belangrijk dat je revalidatie passend is voor jouw situatie. Wij helpen je bij het leren omgaan met de klachten na de besmetting. Daarnaast gaan we met je aan de slag om je beter te voelen. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het helpen bij je herstel. Hierdoor ben je verzekerd van de beste zorg. Wij houden de nieuwste ontwikkelingen in de gaten. Dit zorgt ervoor dat wij de meest recente wetenschappelijke kennis op je toe kunnen passen.

Kom ik in aanmerking voor een revalidatie na een COVID-19 besmetting?

Het is belangrijk om te weten dat, om in aanmerking te komen voor deze revalidatie, je een verwijzing nodig heeft van je huisarts. Deze verwijzing is nodig voor een half jaar revalidatie welke vergoed wordt vanuit de basis verzekering. Wanneer je hier nog vragen over hebt of een afspraak wilt maken neem dan contact met ons op.

Waardoor ontstaan mijn klachten?

Recent onderzoek toont aan dat de klachten een lichamelijke oorzaak hebben. In de spieren is een verandering gevonden die ervoor zorgt dat je minder energie hebt. In de spieren liggen kleine energiecentrales die de spieren van energie voorzien. Deze functioneren minder goed én produceren minder energie. Het is dus door twee oorzaken dat je minder energie hebt. Grenzen bewaken en niet te zwaar sporten is daarom zeer belangrijk. Wanneer je dit niet goed aanvoelt krijg je dus meer vermoeidheidsklachten. Wil je hier meer over weten kijk dan op deze website.

Waarom Fysiotherapie J.N. Veen?

  • Hoge patiënttevredenheid
  • Contracten met vrijwel alle verzekeraars
  • Ruime oefenzaal met groen en vrij uitzicht
  • Veel specialismen, zoals: revalidatie, Chronisch zorgnet, Schoudernet Noord, ParkinsonNet, shockwavetherapie en dry needling.
  • Fysiotherapie aan huis is mogelijk

Bron; https://vu.nl/nl/nieuws/2024/vermoeidheid-van-patienten-met-post-covid-heeft-lichamelijke-oorzaak