Ervaart u klachten door COPD?

Wanneer u klachten heeft door COPD kan dit erg vervelend zijn. Met behulp van oefentherapie en tips van uw fysiotherapeut kan u goed geholpen worden. Via het Chronisch ZorgNet wordt de meest actuele wetenschappelijke kennis ingezet om u zo goed mogelijk te helpen.

COPD is een vervelende aandoening welke erg beperkend kan zijn in het dagelijkse leven. Goed leren omgaan met deze klacht kan dan helpen om uw klacht dragelijker te maken.  Mark Gerlsma is de fysiotherapeut in de praktijk die gespecialiseerd is in klachten gerelateerd aan COPD. Wanneer u hier nog vragen over heeft of een afspraak wilt maken neem dan contact met ons op.

Kom ik in aanmerking voor fysiotherapie vanwege mijn COPD?

Het is belangrijk om te weten dat, om in aanmerking te komen voor deze revalidatie, u een verwijzing nodig heeft van uw arts. Deze verwijzing is nodig voor de vergoeding vanuit uw basis verzekering. Wanneer u hier nog vragen over heeft of een afspraak wilt maken neem dan contact met ons op.

Waarom Fysiotherapie J.N. Veen?

  • Hoge patiënttevredenheid
  • Contracten met vrijwel alle verzekeraars
  • Ruime oefenzaal met groen en vrij uitzicht
  • Veel specialismen, zoals: revalidatie, claudicatio netwerk, schouder netwerk, geriatrie, shockwavetherapie en dry needling.
  • Fysiotherapie aan huis is mogelijk