Ervaart u schouderklachten?

Schouderklachten zijn veel voorkomend en kunnen erg vervelend zijn. Schoudernet Noord is opgericht om schouderklachten zo goed mogelijk te verhelpen. Ze zijn er ook op gericht om de communicatie tussen arts en fysiotherapeut te verbeteren. Door kennis te delen met elkaar is het Schoudernet Noord erop gericht om schouderklachten nog beter te behandelen.

Door het volgen van een speciale cursus leer je de schouder nog beter kennen. Deze extra kennis zorgt ervoor dat de schouder beter wordt begrepen. Hierdoor zijn klachten aan de schouder beter te diagnosticeren en te verhelpen. De schouder is een complex gewricht waarbij het schouderblad een grote rol speelt. Het luistert erg nauw om de schouder en het schouderblad goed te laten samenwerken. Het is mogelijk dat overbelasting, een val of blessure ervoor zorgt dat dit niet meer het geval is. Met de hulp van uw fysiotherapeut stelt u samen een behandelplan op. Met behulp van oefentherapie zal de schouder worden getraind met als doel u weer pijnvrij te kunnen laten bewegen.

Iedere schouderklacht is uniek en heeft daarom ook zijn eigen behandeling nodig. Er wordt dan ook geen standaard oefenprogramma gegeven. Elke behandeling zal op u persoonlijk worden afgesteld en indien mogelijk verzwaard.  Edsard Veen is de fysiotherapeut in de praktijk die gespecialiseerd is op schouderklachten. Wanneer u hier nog vragen over heeft of een afspraak wilt maken neem dan contact met ons op.

 

Waarom Fysiotherapie J.N. Veen?

  • Hoge patiënttevredenheid
  • Contracten met vrijwel alle verzekeraars
  • Ruime oefenzaal met groen en vrij uitzicht
  • Veel specialismen, zoals: revalidatie, claudicatio netwerk, schouder netwerk, geriatrie, shockwavetherapie en dry needling.
  • Fysiotherapie aan huis is mogelijk