Hallo iedereen.

Bij deze een korte update ten aanzien van het Corona virus en de gevolgen voor iedereen en ons.

Zoals eerder vermeld zijn wij beperkt open en gaan de behandelingen vooralsnog door bij ons in de praktijk. Dit wordt alleen in overleg met u gedaan én bij afwezigheid van de volgende klachten;

– Hoesten

– (Neus)verkoudheid

– Algehele malaise

– Keelpijn

– Koorts

Als u één op één begeleiding heeft van een fysiotherapeut kunt u er van uit gaan dat de behandeling doorgaat. Dit houdt dus ook in dat u in de oefenzaal geholpen wordt. Als de behandeling om de een andere reden geen doorgang kan vinden wordt contact met u opgenomen.

Oefenzaal deels gesloten

Groepslessen in de oefenzaal zijn daarentegen geannuleerd om mogelijke verspreiding te voorkomen. De mensen die aan deze groepslessen deelnemen zijn persoonlijk op de hoogte gesteld hiervan.

Social media

Om u in beweging te houden zal er elke maandag en donderdag een filmpje worden geplaatst namens ons. In dit filmpje zullen wij oefeningen voordoen die u thuis kunt uitvoeren. In beweging blijven is cruciaal in deze periode. Dit wordt ook door alle overheidsinstanties geadviseerd. Door te bewegen blijft u fit wat erg belangrijk is mocht u ziek worden.

Per dag zal de situatie worden bekeken wat dat voor u en ons inhoud. Wanneer hier wijzigingen in optreden zal u hiervan op de hoogte worden gesteld.

Als u vragen heeft kunt u altijd bellen (0598-624367), via de website (www.janveen.nl) kunt u contact met ons opnemen of mail direct naar; info@janveen.nl

Met vriendelijke groet,

Jan Veen

Mark Gerlsma

Chieljan Veen

Edsard Veen