Hallo iedereen,

Omdat wij de praktijk weer mogen opstarten zijn er nieuwe maatregelen getroffen voor uw en onze gezondheid.

Allereerst verzoeken wij u om één grote en één kleine handdoek mee te nemen. Dit is om ervoor te zorgen dat niemand met een gebruikte handdoek wordt behandeld.

Ten tweede kom alstublieft ± 5 min voor de behandelafspraak binnen. Veel vroeger is niet aan te raden zodoende kunnen wij het in-/ en uitlopend verkeer beter reguleren.
U kunt op de normale manier de praktijk bereiken. Voor de video instructie klik hier. Als u binnen komt moet u de handen desinfecteren. De benodigdheden hiervoor staan op een tafeltje bij binnenkomst. Het is mogelijk om zowel links en rechts plaats te nemen in de wachtkamer.

De kleedruimte in de oefenzaal is gesloten om ook hier de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen. Daarom vragen wij u om u thuis om te kleden en de schoenen buiten de oefenzaal aan te trekken.

Bij vertrek is er een andere route aangegeven om te voorkomen dat mensen elkaar kruisen op de oploop. Om de aangepaste route te volgen vragen wij u de borden met ‘uitgang’ te volgen.

De toiletten zijn nog altijd gesloten. Deze worden alleen op verzoek/noodgevallen geopend door een fysiotherapeut. In de oefenzaal is het watertappunt buiten werking gesteld voor uw veiligheid.

Wij rekenen op uw medewerking, dank u voor uw begrip.

Groeten,
Jan Veen
Mark Gerlsma
Chieljan Veen
Edsard Veen