Hallo iedereen.

Bij deze wederom een update ten aanzien van het Corona virus en de gevolgen voor iedereen en ons.

Zoals gisteren bekend is geworden mogen wij nog altijd geen behandelingen uitvoeren. De patiënten met een medische noodzaak zijn nog altijd in de gelegenheid om gezien te worden. Mocht u erg veel last hebben neem dan contact met ons op en dan gaan wij ons best voor u doen. Wij kunnen niet garanderen dat er dan een behandeling zal plaats vinden. Op zo’n moment gaan wij u zo goed mogelijk, volgens de huidige richtlijnen van de overheid en RIVM, proberen te helpen. Uiteraard doen wij dit alleen bij afwezigheid van de volgende klachten;

  • Hoesten
  • (Neus)verkoudheid
  • Algeheel onwelbevinden
  • Keelpijn
  • Koorts
  • Kortademigheid

De overheid is bezig met onderzoeken of contact beroepen weer mogen opstarten. Het is op dit moment niet bekend of deze groep veilig aan het werk kan met bescherming. Wanneer hier meer over bekend wordt zal u daarvan op de hoogte worden gesteld. Wij hopen van harte dat de bevindingen van dit onderzoek in ons voordeel zijn.

Oefenzaal

Behandelingen in de oefenzaal zijn de enige behandelingen die voorlopig doorgaan.  Als de behandeling geen doorgang kan vinden wordt contact met u opgenomen.

Overig

Om u in beweging te houden zal er elke week één filmpje worden geplaatst namens ons op de Facebook pagina Fysio Veen. In dit filmpje zullen wij oefeningen voordoen die u thuis kunt uitvoeren. In beweging blijven is cruciaal in deze periode. Dit wordt ook door alle overheidsinstanties geadviseerd. Door te bewegen blijft u fit.

Per dag zal de situatie worden bekeken en wat dat voor u en ons inhoud. Wanneer hier wijzigingen in optreden zal u hiervan op de hoogte worden gesteld.

Als u vragen heeft kunt u altijd bellen (0598-624367), via de website kan u ons mailen of mail direct naar; info@janveen.nl

 

Met vriendelijke groet,

Jan Veen

Mark Gerlsma

Chieljan Veen

Edsard Veen