Hallo iedereen. 

 

Bij deze wederom een update ten aanzien van het Corona virus en de gevolgen voor iedereen en ons. 

Zoals gisteren bekend is geworden mogen wij niet langer mensen behandelen mits daar een medische noodzaak voor is. Mocht u erg veel last hebben neem dan contact met ons op en dan gaan wij ons best voor u doen. Wij kunnen niet garanderen dat er dan een behandeling zal plaats vinden. Op zo’n moment gaan wij u zo goed mogelijk, volgens de huidige richtlijnen van de overheid en RIVM, proberen te helpen. In uitzonderlijke gevallen mogen wij nog wel behandelen zoals bij een medische noodzaak of op aanraden van een arts. Uiteraard doen wij dit alleen bij afwezigheid van de volgende klachten; 

  • Hoesten 
  • (Neus)verkoudheid 
  • Algehele malaise 
  • Keelpijn 
  • Koorts
  • Kortademigheid

Het beleid

Als u géén bericht heeft gehad van uw behandelend fysiotherapeut kunt u ervan uitgaan dat de behandeling doorgaat. Behandelingen in de oefenzaal zijn de enige behandelingen die voorlopig doorgang kunnen vinden.  Als de behandeling geen doorgang kan vinden wordt contact met u opgenomen. 

Groepslessen in de oefenzaal blijven geannuleerd om mogelijke verspreiding te voorkomen. De mensen die aan deze groepslessen deelnemen zijn persoonlijk op de hoogte gesteld hiervan.  

 Social media

Om u in beweging te houden zal er elke maandag en donderdag een filmpje worden geplaatst namens ons. In dit filmpje zullen wij oefeningen voordoen die u thuis kunt uitvoeren. In beweging blijven is cruciaal in deze periode. Dit wordt ook door alle overheidsinstanties geadviseerd. Door te bewegen blijft u fit. 

 

Per dag zal de situatie worden bekeken en wat dat voor u en ons inhoud. Wanneer hier wijzigingen in optreden zal u hiervan op de hoogte worden gesteld. 

 

Als u vragen heeft kunt u altijd bellen (0598-624367), via de website kan u ons mailen of mail direct naar; info@janveen.nl 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Jan Veen 

Mark Gerlsma 

Chieljan Veen 

Edsard Veen